Yologift : Η περιποίηση που όλες χρειαζόμαστε !


Σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνέντευξη που ακολουθεί. Η Nansy Stergiou από το αγαπημένο μου Yologift μας μιλά για την επιχείρηση της και δίνει συμβουλές στα νέα κορίτσια που σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν σε αυτό το χώρο.

Εμείς την ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε καλή συνέχεια στη πορεία της, με πολλές επιτυχίες και θα είμαστε εδώ να στηρίζουμε το Yologift ! ! ❤

1) Νάνσυ, μίλησε μας για το Yologift.


Το yologift είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, με έδρα τα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας το οποίο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017, με προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, σε φανταστικές τιμές και με εξαιρετική ποιότητα!
Μπορεί κάποιος να φτιάξει το δικό του κουτί ή νεσεσέρ με ότι θέλει μέσα και έτσι να ορίσει ο ίδιος το κόστος και τι προϊόντα θα έχει! (σίγουρα θα του αρέσουν όλα, αφού έχουν επιλεγεί από τον ίδιο...χαχαχα). 
Ωστόσο έχουμε και τα δικά μας κουτιά , όπως το mystery_yologiftbox όπου τα προϊόντα του αλλάζουν κάθε μήνα και είναι σε πολύ χαμηλό κόστος! 
Το vip_yologiftbox είναι ένα κουτί που μπαίνουν οι νέες κυκλοφορίες, της βασική μας εταιρείας μακιγιάζ , της Make up Academy και 
σε λίγες μέρες θα ετοιμαστεί με πολύ αγάπη και μαγεία, το jinglebag που είμαι σίγουρη ότι θα σας ξετρελάνει και θα αισθανθείτε την πολυτέλεια που έχω προσπαθήσει να βάλω μέσα στο κουτάκι αυτό!! 
Όλα τα κουτιά μας είναι όμορφα δωράκια που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τον παραλήπτη!

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, μπορούν ακόμα να γίνουν παραγγελίες τηλεφωνικά στο 2226024405 (10:00-17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή),  με email στο: info@yologift.grακόμα και με μήνυμα στα social media μας :
FacebookYologift
Instagramyologift.gr 

 Και τέλος το blog μας όπου θα βρείτε υπέροχα άρθρα, γραμμένα από εμένα σε απλή 'γλώσσα' , με δόση αυθορμητισμού και όπως θα τα έλεγα σε μία φίλη μου...ένα παρεάκι που συνεχώς μεγαλώνει και ...το θαυμάζω! 
YoloblogYoloblog 


2) Τι μπορεί να βρει κανείς στο Yologift;

Στο eshop μας μπορεί να βρει κάποιος προϊόντα μακιγιάζ από τις καλύτερες για εμένα εταιρίες (για αυτό είναι άλλωστε και μαζί μας, τα χρησιμοποιώ όλα !!! ) όπως:
~Η  Make Up Academy , μια εταιρία που έμενα προσωπικά με αφήνει άφωνη με το πόσο μέσα στις τάσεις είναι στα προϊόντα της, με υπέροχες υφές και αποδόσεις. 
Beautyloop, που λατρεύω τα κραγιόν της, είναι σε απίστευτες συσκευασίες και είναι Ελληνική εταιρία.
~Η Lily Lolo που είναι φυτική εταιρία, χωρίς τίποτα βλαβερό για την επιδερμίδα, χωρίς parabens ή φθαλικούς εστέρες, με πολλά βραβεία στο εξωτερικό, σύντομα θα δείτε και βίντεο μας στο YouTube για τα υπέροχα foundation της!
και ~η Lavish Care που σε μικρό χρονικό διάστημα έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση σε bloggers /youtubers, με τα υγρά κραγιόν της, και εγώ που είμαι lipstick lover θα σας πρότεινα να την δοκιμάσετε! Είναι πολύ καλά!!!

Έχουμε  μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε στο eshop μας την εταιρία περιποίησης ~Mario Badescu που κάνει πραγματικό πάταγο στην Αμερική! 
Τα προϊόντα του τα χρησιμοποιούν όλες οι σταρ του Χόλυγουντ! και όχι άδικα.....!
Ειδικεύεται σε προϊόντα κατά της ακμής και είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου!!! 
Είναι από τις εταιρίες που αξίζουν τα λεφτά της! Δεν θα μετανοιώσει κανείς, την αγορά ενός προϊόντος! Υπέροχη εταιρία!

Και φυσικά έχουμε τις εταιρίες: 
~I love... που μαγεύεσαι από τις μυρωδιές της, μυρίζουν φρούτα, ζαχαρωτά και πολλά πολλά άλλα, είναι εταιρία με προϊόντα περιποίησης όπως κρέμες σώματος, ενυδατικά κραγιόν, αρώματα, scrub, αφρόλουτρα και πολλά πολλά άλλα!
~Τα πασίγνωστα MONOI TIKI που είναι λαδάκια ενυδάτωσης σώματος και μαλλιών με 99% λάδι καρύδας και 1 % βιταμίνη Ε.
~Την εταιρία Exeis ena lastixaki που έχει απίστευτα λαστιχάκια για τα μαλλιά που δεν σπάνε την τρίχα και μπορείς να τα φοράς και για βραχιόλια, αφού έχουν απίστευτα σχέδια!
~Την Dirty Works, μια εταιρία με προϊόντα περιποίησης από την Βρετανία, αναμένουμε και τα καλλυντικά της... πως και πως!!!  μια εταιρία απίστευτα οικονομική, με καταπληκτικά προϊόντα και φοβερές συσκευασίες!
~Την Quick Fix όπου έχει 8 διαφορετικές μάσκες προσώπου, που όχι απλά κάνουν δουλειά.... θα ξετρελαθείτε μαζί της!
και πολλές πολλές άλλες που είμαι σίγουρη ότι αν ρίξετε μια ματιά στο eshop μας θα θέλετε να πάρετε όλα ... χαχαχα!


3) Σε αυτό το χώρο ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Παρόλα αυτά έχεις καταφέρει και έχεις φτάσει την επιχείρησή σου σε ένα υψηλό σημείο. Ποιο είναι το μυστικό σου ;

Θα συμφωνήσω μαζί σου, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος! Έχω καταφέρει να φτάσω σε ένα επίπεδο που δεν το περίμενα ... τόσο γρήγορα τουλάχιστον!! χαχαχαχα!
Νομίζω όλο αυτό έχει γίνει από κάποιων πραγμάτων. Σίγουρα οφείλετε και στα προϊόντα μας που είναι καταπληκτικά! 

Έχω συνέπεια ακόμα και στα μηνύματα που μου στέλνουν , θα απαντήσω άμεσα και σε όλους. 
Είμαι συνεπής στα post των σελίδων μας. Έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα για τις δημοσιεύσεις μας, να είναι καλά και οι εφαρμογές στο κινητό που βοηθούν πολύ, χαχαχα!

Το μυστικό είναι ότι δεν το αφήνω στην τύχη του, προσπαθώ καθημερινά πάρα πολύ να διατηρώ την επιτυχία του! 
Ο κόσμος μέσα από την σελίδα μας στο Instagram αλληλεπιδρά σαν να με ξέρει, με αποκαλεί με το μικρό μου όνομα, νομίζω λοιπόν αυτή η αμεσότητα και η φιλική διάθεση που έχω είναι αυτό που αρέσει στον κόσμο και μας προτιμά!

4) Τι είναι αυτό που κάνει το Yologift ξεχωριστό; 

Νομίζω όλα τα παραπάνω που έχω πει, είναι συνδυασμός όλων για να ξεχωρίσει μια επιχείρηση. Το βασικό όμως είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις ...και εμείς το Yologift το αγαπάμε πολύ !!! 

5) Πολλά κορίτσια ξεκινούν τη δική τους επιχείρηση και στη πορεία μπορεί να δεχτούν κάποια απογοήτευση και να τα παρατήσουν. Τι συμβουλή θα τους έδινες; 

Αυτά τα ξαμπανεβάσματα είναι συχνό φαινόμενο ειδικά στην αρχή.
Θα ομολογήσω ότι και εγώ όταν ξεκίνησε όλο αυτό έλεγα, μα γιατί ? τι κάνω λάθος? τι πρέπει να κάνω ? όλες αυτές οι ερωτήσεις ήταν συνέχεια στο μυαλό μου... και προσπαθούσα να βρω εναλλακτικές!
Η συμβουλή μου είναι να μην τα παρατήσουν!! Να βρουν κάτι που θα τους διαφοροποιήσει από τους άλλους! 
Είναι δύσκολο... αλλά πάντα κάτι υπάρχει ... και με μεγάλη μου χαρά αν κάποιος θέλει να συζητήσει οτιδήποτε μαζί μου, ας μου στείλει ένα μήνυμα, θα χαρώ πολύ να βοηθήσω.

6)Ποια 2 προϊόντα δεν φεύγουν ποτέ από την τσάντα σου?

Τα προϊόντα τα οποία δεν φεύγουν ποτέ από την τσάντα μου, είναι το facial spray με αλόη, βότανα και ροδόνερο από Mario Badescu.
Ένα spray που όταν ψεκάζεις το πρόσωπο σου, νιώθεις τόνωση και ενυδάτωση. Χρησιμοποιείται και ως setting spray πάνω από το μακιγιάζ για να μένει αναλλοίωτο όσο περνάνε οι ώρες και.... είναι απλά τέλειο!!!! 
και φυσικά ως lipstick lover έχω πάντα στην τσάντα μου κραγιόν!  πολλά κραγιόν... και από όλες μας τις εταιρίες.... χαχαχαχα!!! Είμαι από τους ανθρώπους που μπορεί να φοράω 2-3 κραγιόν το ένα πάνω στο άλλο... χαχαχα ή να αλλάζω κραγιόν και χρώματα μέσα στην ημέρα με τρελούς ρυθμούς! χαχαχα... :)

7) Μια συμβουλή για το Niki's Life Blog ; 

Δεν θα σου έδινα συμβουλή, έχω δει το blog σου και έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά.... θα σου έδινα όμως μια ευχή!
~Να το φτάσεις όσο πιο 'ψηλά' μπορείς και θες! ~ 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις